Bookmarksurfer

Volumental is een gratis online 3D-scanning service waar u objecten met behulp van diepte-camera's (Kinect camera bijvoorbeeld)scant waarna er een 3D-model van wat er gescand is wordt gemaakt. Alles wat je nodig hebt is een computer, webbrowser en een diepte camera. 3D scanning app draait volledig in de webbrowser, je hebt alleen een aantal specifieke drivers nodig dit te downloaden zijn op de site. (beschikbaar voor Windows en Mac).

  •  http://volumental.com/
  •  meer informatie

Laatst toegevoegd in de categorie Ontwikkel

O

Live Bitcoin (BTC) koers euro - BTC-EUR
Koers Bitcoin (BTC) euro live volgen. Bekijk hier de live Bitcoin koers in euro.

28-04

O

Goedkope website laten maken?
Wil je een professionele website tegen een aantrekkelijk tarief? Bekijk dan onze goedkope website-oplossing. Wij bieden deze aan in combinatie met ons websitepakket waarin alles zit wat je nodig hebt om online te gaan.

02-03

O

SEO bureau Amsterdam
✅ Webdesign ✅ No Cure No Pay Zoekmachine Optimalisatie Amsterdam (SEO) ✅ Content- & Social Media Management ✅ Conversie optimalisatie

07-12

O

Voordelig website laten maken?
Website laten maken? Friebie uit Amsterdam maakt premium websites voor € 14,95 p/m. ✓incl. hosting ✓responsive ✓voor mobiel ✓SEO geoptimaliseerd

11-11

O

Website laten maken? Kies ons goedkope All in One
Website laten maken? Onze All in One oplossing wordt door meer dan 70 tevreden gebruikt. ✓ Met beheer ✓ Zoekmahchine vriendelijk ✓ Goedkoop webdesign!

12-02

O

Een uniek logo ontwerpen in 2017
Anno 2017 geen uniek logo? Ga eens op zoek naar een goede web designer. Een professioneel wonderen kan het verschil maken tussen een goede en slechte klantenbinding.

25-01

O

Gratis website maken met Wix handleiding
Op zoek naar een gratis manier waarmee je een prima website mee maakt? De website builder van Wix kan de uitkomst bieden. Het is zo simpel als aanmelden met een e-mailadres en de site gaan vullen.

25-01

O

Gratis VPN verbindingen van Opera
Opera, bekend van de verschillende browser-apps en Opera Max, heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor de mobiele platformen. Met Opera VPN kan iedereen gratis gebruik maken van een VPN verbinding. Internetten via een VPN wordt op deze manier een stuk veiliger.

23-08

O

Energie aanbiedingen
De ontwikkelingen gaan snel. Stroom veranderd twee keer per jaar van prijs. Het kan dus handig zijn om over te stappen van energieleverancier. Vindt de beste aanbiedingen online met de online energievergelijker van Energietoppers.nl

14-12

O

Overstappen energie
Overstappen energie, bij overstappenvanenergie vindt je de voordeligste energiemaatschappij. energie overstappen is makkelijk bij overstappen energie

24-08